ESTÜ Duyurular

VatanJet Havacılık A.Ş. Fotoğraf Yarışması

Kuruluşundan itibaren uçuş emniyeti, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti kendisine ilke olarak edinmiş ve ülkemiz sivil havacılığının ilerlemesine katkı sağlayacak şekilde yenilikçi ve lider bir kuruluş olma misyonu ile hareket eden VatanJet Havacılık A.Ş.; sektörde havacılık çalışanları/emeklileri ve havacılık eğitimi görmekte olan üniversite öğrencilerinin gözünden havacılığa dair fotoğraf arşivi oluşturarak; havacılık fotoğrafçılığının yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenlemektedir.

“Havacılığa Dair Kareler” adlı fotoğraf yarışmamızda, hava araçları, hava aracı uçuş ve yer operasyonları, yer hizmetleri, bakım hizmetleri (hava aracı ve komponent bakım hizmetleri), havalimanı hizmetleri, havacılık eğitimi, hava aracı ile seyahat, hava aracı tasarım ve imalat işlemleri, havalimanı seyrüsefer faaliyetleriyle ilgili fotoğraflar değerlendirilecek olup detaylı bilgi, teknik şartnamede (tıklayınız) yer almaktadır.

İlgili kapsamda yarışmaya 01/11/2023 – 25/12/2023 tarihleri arasında katılım sağlanabilecektir.

Teknik şartnamede belirtilen adımları izlyerek yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz.