ESTÜ Duyurular

2023 Yaz Döneminde Staj Yapan Öğrencilerin Staj Bitiminde Dikkat Etmesi Gerekenler

2023 Yaz Döneminde staj yapan öğrencilerimizin aşağıda yer alan konulara dikkat etmeleri gerekmektedir:

- Staj bitimi sonrasında staj defteri ile birlikte değerlendirme formu ve devam çizelgesini içeren kapalı zarfı 02‒06 Ekim 2023 tarihleri arasında staj dersinden sorumlu öğretim elemanımız Öğr. Gör. Hasan TİFTİK’e imza karşılığında teslim etmelisiniz.

- Staj defterinizi Fakültemiz staj yönergesinde ve Fakültemiz web sitesinde yer alan diğer açıklamalar doğrultusunda hazırladığınızdan emin olunuz. Staj defterinizi teslim etmeden önce lütfen ciltlemeyi (spiral ciltleme) unutmayınız.

- 2023-2024 Güz Dönemi içerisinde 25‒29 Eylül 2023 Kayıt Yenileme ve Kayıt Onayı Tarihlerinde SHUSJ402 Staj dersini seçmeyi unutmayınız.

- Staj bitimini takip eden 10 gün içerisinde SGK çıkışınızı yapmak için Dekanlık binasında SGK İşlemleri Sorumlusunun yanına gitmeniz ve çıkış işlemlerinizi yapmanız gerekmektedir.

- Staj değerlendirme sunumları SHUSJ402 Staj dersi kapsamında Staj Değerlendirme Komisyonu tarafından 2023-2024 Güz Dönemi içerisinde yapılacaktır.

- Staj süresince herhangi bir nedenle rapor aldıysanız ilgili raporu da teslim etmeniz gerekmektedir.

Staj sürecine ilişkin yönerge, kılavuz ve sorumlu kişiler hakkındaki bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.