ESTÜ Duyurular

2023 Yaz Dönemi Staj Duyurusu

2023 Yaz Döneminde staj yapmak isteyen öğrenciler Staj sayfasından ön talep toplayan işletmelere başvuruda bulunabilirler. Sizlere ilan edilen ön talepler dışında kendiniz de havacılık işletmeleri ile iletişime geçerek staj için kabul alabilirsiniz.

Önemli Hatırlatmalar:

• Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri için staj isteğe bağlıdır.
  • 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4.Sınıf öğrencileri staja başvuru yapabilir.
  • Staj yerinin bulunması hususu öğrencinin sorumluluğunda olan bir işlemdir. Bu süreçte havacılık işletmelerinden Bölümümüze gelen talepler doğrultusunda sizlerden başvuru için bilgileriniz toplanacaktır. Stajyer seçimi işlemi vereceğiniz bilgiler doğrultusunda stajyer talebinde bulunan havacılık işletmeleri tarafından yapılacaktır.
  • Staj ön talep başvurusunda bulunmak yerine kendi bulduğunuz ve kabul aldığınız bir işletmede de staj yapabilirsiniz.
  • Staj yeri arayan öğrenciler Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı'ndan da yararlanabilirler.
  • Staj süreci hakkında detaylı bilgi için lütfen Staj sayfasındaki bilgi ve yönergeleri inceleyiniz.
  • 2023 Yaz Dönemi için staja başlayabileceğiniz en erken tarih 19.06.2023'tür.